Koolitus Hooajalisus ja menüüd on olnud minu karjääri jooksul üks nõutumaid koolitusi just professionaalide seas, kes tahavad oma teadmisi täiendada. Kahetunnise koolituse käigus tutvustatakse teile erinevaid hooaegu ning antakse nõu, kuidas neile nii teie ettevõtte vajadustest lähtuvalt kui ka laiemalt Eestis vastu minna.
Räägime menüüde kujundamisest, kulude optimeerimisest ja toorainete varumisest ajal, mil hinnad on soodsamad. Lisaks arutame, millised tootegrupid peaksid menüüs kindlasti esindatud olema.
Räägime menüüde kujundamisest, kulude optimeerimisest ja toorainete varumisest ajal, mil hinnad on soodsamad. Lisaks arutame, millised tootegrupid peaksid menüüs kindlasti esindatud olema.
Koolituse teemad:
Kellele koolitus on mõeldud:
- Hooajalisus Eestis
- Hooajalisus kaubanduses ja tooraine hinnad
- Hooajalisus metsades ja vetes
- Menüü kujundamine vastavalt hooajale
- Kokkuhoid vastavalt hooajale
Kellele koolitus on mõeldud:
- Toitlustusettevõtetele, kes soovivad olla teadlikumad hooajalistest eelistest ning seeläbi saavutada paremad tulemused
Kui tunnete, et mõni pakutavatest koolitustest kõnetas Teid, siis võtke julgelt ühendust!